GL-MT300A overwritten mtd2 & mtd7


#1

During some experiment with openWRT I overwritten factory and art partition now I want to try your new firmware and the log is full of:

Sun Dec 30 18:01:35 2018 user.info : 272: gl-sdk>> Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:35 2018 user.info : 272: gl-sdk>> Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:36 2018 user.info : Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:36 2018 user.info : Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:36 2018 user.warn : [ 247] gl-health>> Check factory info failed!
Sun Dec 30 18:01:37 2018 user.info : 272: gl-sdk>> Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:37 2018 user.info : 272: gl-sdk>> Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:37 2018 kern.warn kernel: [ 119.290819] ieee80211 phy0: rt2800_config_txpower_rt6352: Warning - ignoring EEPROM HT40 power delta: -2
Sun Dec 30 18:01:38 2018 user.warn : [ 247] gl-health>> Check factory info failed!
Sun Dec 30 18:01:38 2018 user.info : Read factory info failed.
Sun Dec 30 18:01:38 2018 user.info : Read factory info failed.

With old firmware 2.xxx the gl interface load no problem but ddns give some http://�����.gl-inet.com/ weird output
The new interface (FW 3.0) load after a lot of time and ddns is not usable anymore
Please help me

Best regards


#2

You erased the factory data. Seems you also erased the radio data, which will cause the wifi doesn’t work.

Please send private email to support@gl-inet.com, with your router bottom sticker. If the info can be found back then you can write them back. I am not sure for MT300A the data is stored in factory.


#3

I sent the email. By the way what kind of operation is done with factory partition and art partition?

I have an ar150 too and I didn’t see factory partition


#4

It is art mtd, storing the radio calibration data and MAC address etc.


#5

Thz what about factory partition?


#6

My mistake.

Art partition is for Atheros.

In MTK it is factory partition.


#7

I sent a new e-mail with correct data


#8

I bricked my router MT-300A overwriting factory partition with art partition of my AR150 in an attempt to fix the problem (I was thinking that only MAC S/N were in factory partition)

Please help me now it keep reboot I can still access uBoot @alzhao


#9

No you cannot do that.

Seems I sent you the config.bin, so still need to send other data right?


#10

Yes I need all the factory partition, please