openwrt-ar150-2.20.bin

ok, today I got gl-ar150 and whenI changed firmware to 2.20 from 2.12 the router gotbricked, the wireles does not work, and ethernet is trying to connect and then disconnect, then again same cycle forever

I done 30/30/30 and used program IpScan to get ip of 192.168.1.4

when i ping 192.168.1.4 in cmd I get

Pinging 192.168.1.4 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.1.4: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 192.168.1.4: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 192.168.1.4: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 192.168.1.4: bytes=32 time<1ms TTL=128

Ping statistics for 192.168.1.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

I tred to connect with winscp but failed, and there goes all my knowledge of how to do it

How can I unbrick this today ?

30.30.30 sounds like DD-WRT world stuff. The AR150 has a reset button on the side. power on the router. Wait till the lights are all up. Press the reset for 15 seconds. The device should reset to factory default. Give it another couple minutes to reboot. If the flash went right it’s 192.168.8.1. See the manual that came with the device.

Make sure you are connected to the LAN. Getting anything ending in a “.4” leads me to think that the IP is the WAN IP generated by the home router answering the DHCP request for the device and you are banging on the wrong door.

Press and hold the reset button for 10 seconds and let the router reset. Then start over.

@RangerZ and alzhao

doing 30/30/30 and pressing reset button for 15 secondes is the same action

 

@RangerZ

there was no manual with device just one 15cmx15cm picture

as for 192.168.1.4 looks like it was dynamic ip not set into static ip on my windows 7 pc


 

after doing 15 second reset the router connects to pc with ethernet but without any response to 192.168.1.1 or 192.168.8.1

Hello tehawk

To unbrick the device i would start upload a new firmware in u-boot

See this videos:

 

and here: Debrick via Uboot - GL.iNet Docs

 

Then you can easily start with a new firmware (GL.iNet download center )

Thanks,

static ip needs to be 192.168.1.2

subnet mask 255.255.255.0

default gateway 192.168.1.1